Συμβουλές

Πριν / Μετά: ανακαίνιση ενός παριζιάνικου διαμερίσματος 80μ2

Πριν / Μετά: ανακαίνιση ενός παριζιάνικου διαμερίσματος 80μ2



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Είναι με την έμπνευση από το μεγάλο παράθυρο στυλ στο εργαστήριο που η Laurence Garrisson ανακαινίστηκε αυτό το διαμέρισμα σε σοφίτα και βιομηχανικό πνεύμα. Για αυτό το 80μ2 που βρίσκεται στην καρδιά του Παρισιού, ο διακοσμητής του οργανισμού La Décorruptible, έπρεπε να ξανασκεφτούμε τους τόμους για να δημιουργήσουμε δύο ανεξάρτητα διαστήματα: τρία δωμάτια στα οποία έπρεπε να φανταστούμε μια κουζίνα και ένα στούντιο στο οποίο έπρεπε να δημιουργήσουμε ένα μπάνιο σε μια ντουλάπα. Το αποτέλεσμα είναι στην τάση! επιφάνεια : 80μ2 σε ένα στούντιο 15μ2 και ένα διαμέρισμα 3 δωματίων περίπου 65μ2 προϋπολογισμός : 40.000 ευρώ εργασίας και 20.000 ευρώ προμήθειες

Μια βιομηχανική έκθεση


προτού : Αυτό το σαλόνι που στερείται διακόσμησης έχει το πλεονέκτημα ότι έχει ένα όμορφο φως χάρη σε ένα μεγάλο παράθυρο. Χωρίς μόνο λίγη αξεσουάρ για να είναι στην κορυφή! μετά : Μετά την ανακαίνιση, η κουζίνα προσκαλείται στο σαλόνι με ωραίο ξύλινο μπαρ πολύ πρακτικό. Όσο για τη διακόσμηση, παίζει με το βιομηχανικό στυλ 'χάρη σε ένα όμορφο τραπεζάκι με ανακυκλωμένο τρόπο' και έναν καναπέ σε ένα νηφάλιο χρώμα. Τα περισσότερα που μας απευθύνονται: το περβάζι παραθύρου που έχει βαφεί με μαύρο χρώμα για να τονίσει το εφέ του καλλιτέχνη στο στούντιο.

Μια γραφική αίθουσα


προτού : Λευκό από το δάπεδο μέχρι το ταβάνι, αυτό το δωμάτιο απαιτεί μόνο ένα πράγμα: λίγο χρώμα και ζεστασιά! μετά : Χάρη στην ταπετσαρία bayadère σε αποχρώσεις του κόκκινου και του γκρι, αυτό το δωμάτιο παίρνει μια εντελώς νέα εμφάνιση. Μας αρέσουν επίσης τα πολύ σύγχρονα κρεμαστά ντουλάπια που του δίνουν μια εμφάνιση στην αίθουσα του ξενοδοχείου.

Ένα λουτρό με λαχανικά


προτού : Με τη μειωμένη μονάδα ματαιοδοξίας, αυτό το μπάνιο ονειρεύεται ένα άγγιγμα της καινοτομίας. Όσο για το μικρό του καθρέφτη, δεν κάνει την προετοιμασία το πρωί πολύ πρακτικό! μετά : Τα μικρά πράσινα πλακάκια διατηρούνται για να διατηρήσουν αυτή την φυτική ατμόσφαιρα. Μια ντουζιέρα έχει αντικαταστήσει την μη πρακτική κουρτίνα και έχει τοποθετηθεί πιο μοντέρνο ξύλινο ξαπλώστρα δίπλα στην μπανιέρα. Τέλος, ένας μεγάλος καθρέφτης κάνει τα πάντα πιο λειτουργικά!

Ένα φυσικό δωμάτιο


προτού : Με την ντουλάπα, τον τοίχο των ράφια και τον καναπέ-κρεβάτι του, αυτό το δωμάτιο φαίνεται υπερφορτωμένο! Μια μικρή οργάνωση και λιγότερο βαριά έπιπλα θα καθαρίσουν την ατμόσφαιρα. μετά : Μόλις αρρωστήθηκε με όλα τα έπιπλα του, αυτό το δωμάτιο αναπνέει! Μια κουρτίνα κρύβει την περιοχή επίδεσμου ενώ ένα μεγάλο κρεβάτι έχει γίνει στον πίσω τοίχο. Τέλος, ένα πολύ χαραγμένο κεφαλάρι και μια πολυθρόνα από λυγαριά προσθέτουν την επιθυμητή φυσική ατμόσφαιρα.

Ένα λειτουργικό στούντιο


προτού : Αυτό το στούντιο των 15m2 φαίνεται να έχει μεγάλη ανάγκη αποθήκευσης. Όσο για το μεγάλο μπλε πέπλο, εμποδίζει σαφώς το φως να κάνει τη δουλειά του! μετά : Μόλις το παράθυρο καθαριστεί και πλαισιωθεί με ζεστές μοβ κουρτίνες, η ατμόσφαιρα είναι πολύ ελαφρύτερη. Ένας πολύ λειτουργικός χώρος κουζίνας έχει πραγματοποιηθεί στη δεξιά πλευρά του διαμερίσματος, ενώ ο χώρος όπου κάθεται ένας μεγάλος γωνιακός καναπές έχει τοποθετηθεί στα αριστερά. Laurence Garrisson, διακοσμητής σχεδιαστών //www.ladecorruptible.com/