Άλλος

Πριν / Μετά: Επαναφορά στυλ και φωτισμού σε μια κουζίνα σχήματος U.

Πριν / Μετά: Επαναφορά στυλ και φωτισμού σε μια κουζίνα σχήματος U.



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Καλώς ήλθατε στο Ντένβερ, ΗΠΑ, στην Άννα και στο Austin Smith's. Το νεαρό ζευγάρι είχε την ευκαιρία να συνειδητοποιήσει το όνειρό του αποκτώντας ένα μεγάλο, συνήθως αμερικανικό στυλ σπίτι. Μόνο πρόβλημα, η κουζίνα δεν ήταν καθόλου ενημερωμένη! Μεταξύ των επίπλων από κόντρα πλακέ και της ακατάλληλης επένδυσης δαπέδων, ήταν απαραίτητο να αναθεωρηθεί η διάταξη του δωματίου και η διακόσμησή του στο σύνολό του. Μετά από πολυάριθμες τροποποιήσεις, το στοίχημα είναι επιτυχημένο: η κουζίνα ταιριάζει τώρα σε ένα νηφάλιο και κομψό στυλ, πλήρως ενορχηστρωμένο από τους νέους ιδιοκτήτες.

Ξεκινώντας από το μηδέν


προτού : η κουζίνα και το μπάνιο είναι τα δύο πιο ευαίσθητα δωμάτια που ανακαινίζονται σε ένα σπίτι. Συνεχώς υπόκεινται σε υγρασία περιβάλλοντος, τείνουν να επιδεινώνονται πολύ πιο γρήγορα από τα υπνοδωμάτια ή τα καθιστικά. Όσο για το στυλ, οι μόδες αλλάζουν συνεχώς και αναγκάζουν τα άτομα να ανανεώνονται για να μην ζουν σε ένα ξεπερασμένο χώρο. Όταν η Άννα και το Ώστιν ανακαλύπτουν για πρώτη φορά αυτό το μεγάλο σπίτι στα προάστια του Ντένβερ, μαντεύουν αμέσως το διακοσμητικό δυναμικό πίσω από τα έπιπλα και τις επιστρώσεις του παρελθόντος. Πρέπει να πούμε ότι η Άννα είναι διακοσμητής εσωτερικών χώρων, και αυτή η απόκτηση αντιπροσωπεύει για αυτήν την ευκαιρία να δημιουργήσει έναν πραγματικό χώρο στην εικόνα της. Το ζευγάρι θέλει να πάρει τα χέρια τους βρώμικα, γι 'αυτό είναι τα μόνα που εργάζονται για την ανακαίνιση της κουζίνας τους. Εκτός από τις υδραυλικές εγκαταστάσεις και την ηλεκτρική ενέργεια, που ανατίθενται σε επαγγελματίες, το σχέδιο και η διάταξη είναι εξ ολοκλήρου ευθύνη τους.
μετά : Μετά από εργασίες, η ανοιχτή κουζίνα υιοθετεί μια νηφάλια και φωτεινή εμφάνιση. Τα έπιπλα πάνω από το μπαρ έχουν εξαφανιστεί για να ανοίξουν το χώρο και να αφήσουν το φως να κυκλοφορήσει ανάμεσα στην κουζίνα και το σαλόνι. Η Άννα και το Ώστιν επέλεξαν ένα κομψό μείγμα χρωμάτων και υλικών, σε πράσινο, λευκό, μέταλλο και ξύλο. Στο έδαφος, το παλιό χαλί έχει δώσει τη θέση του σε ένα αρκετά συμπαγές δρύινο παρκέ δάπεδο. Όσο για τους τοίχους, είναι τώρα λευκά, αντανακλώντας τα άψογα έπιπλα, την επιφάνεια εργασίας και το πιστόνι.

Ένα έξυπνο μίγμα υλικών


προτού : η παλιά κουζίνα, σχεδιασμένη στη δεκαετία του '70, είναι σκοτεινή και ανεπαρκής. Ένα συναίσθημα που ενισχύεται από το σκούρο κόντρα πλακέ που καλύπτεται από τα έπιπλα και το μπαρ. Οι ιδιοκτήτες θέλουν να ξανασκεφτούν ολόκληρη τη διάταξη, καθώς και την παλέτα χρωμάτων, η οποία είναι πολύ σκοτεινή για το γούστο τους. Οι αποχρώσεις του σκοτεινού καστανιού συρρικνώνουν τον χώρο, ο οποίος είναι ήδη πολύ μικρός: οι Άννα και Ώστιν θέλουν πάνω απ 'όλα μια ευρύχωρη και ευάερη κουζίνα, στην οποία μπορούν να ετοιμάσουν και να πάρουν τα γεύματά τους με την οικογένεια.
μετά : Τα έπιπλα από σκούρο ξύλο έχουν δώσει τη θέση τους σε αρκετά λευκά ντουλάπια αποθήκευσης με λαβές από ορείχαλκο. Καλυμμένα με μαρμάρινο πάγκο, φωτίζουν τη νέα κουζίνα με γενναιόδωρες διαστάσεις. Ένα όμορφο splashback σε μικρά οκταγωνικά κεραμίδια αντικαθιστά το παλιό γκριζωπό χρώμα. Η μόνη πολύχρωμη αφή σε αυτό το λευκό χώρο, το μπαρ είναι ντυμένο σε μια κομψή σκιά πράσινου πεύκου. Τοποθετημένα ακριβώς επάνω, τρία φώτα κρεμαστή από γυαλί και ορείχαλκο φωτίζουν την τραπεζαρία. Για την υπόλοιπη διακόσμηση, η Άννα επιλέγει ένα σύνολο από ανοξείδωτο ατσάλι και ξύλινα αξεσουάρ που απλοποιούν όσο το δυνατόν περισσότερο το στυλ της νέας της κουζίνας. Αγαπάμε αυτό το νέο σχεδιασμό και την μινιμαλιστική ατμόσφαιρα!