Άλλος

Πριν / Μετά: Ανακαίνιση του μπάνιου σε στυλ νεο-ρετρό

Πριν / Μετά: Ανακαίνιση του μπάνιου σε στυλ νεο-ρετρό


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Η προσεγμένη και σχολαστική ανακαίνιση έχει αποκαταστήσει όλη τη λαμπρότητα του σε αυτό το μικρό μπάνιο που βρίσκεται σε ένα σπίτι που χρονολογείται από τη δεκαετία του 1930. Κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του Εμμανουήλ και του Ονίλη, οι ιδιοκτήτες των χώρων, ο εσωτερικός διακοσμητής Céline Η Pansieri κατάφερε να μετατρέψει αυτό το παλιομοδίτικο μπάνιο σε εργονομικό, λειτουργικό και αισθητικό χώρο. Με γοητευτική επανασχεδίαση σε νεο-ρετρό στυλ, το δωμάτιο γίνεται ένα προνομιούχο μέρος όπου είναι καλό να αφιερώσετε χρόνο για να φροντίσετε τον εαυτό σας. Περιοχή: 6 m² Προϋπολογισμός: 6000 ευρώ

Ένα ερειπωμένο λουτρό τύπου καραμέλας


Πριν: Δυστυχώς ορυχείο και αχνά χρώματα, δύσκολο να συνειδητοποιήσουμε τις δυνατότητες αυτού του μπάνιου καθώς η διακόσμηση είναι εκτός μόδας. Τα έπιπλα μπάνιου - μπανιέρα και νεροχύτης βάθρου - πνίγονται σε ροζ και μαύρα πλακάκια τοίχου και ροζ μωσαϊκό πλακιδίων που αμαυρώνονται από τις ηλικίες. Ως αποτέλεσμα, το δωμάτιο ασφυκτιά και αμέσως φαίνεται πιο στενό από ό, τι στην πραγματικότητα.

Ένα μπάνιο με γοητεία από το παρελθόν


Μετά από: Εδώ, καμία αλλαγή στη διάταξη του δωματίου. Η αρχική διαμόρφωση παρέμεινε πράγματι η ίδια. Για να προσφέρει το ζευγάρι ένα ζεστό και σύγχρονο μπάνιο, η Céline Pansieri επέλεξε να συνδυάσει υλικά. Στο έδαφος, το ροζ μωσαϊκό έχει αντικατασταθεί υπέρ των πολύτιμων πλακιδίων τσιμέντου επί παραγγελία. Με τα όμορφα γραφικά τους πρότυπα, έθεσαν τον τόνο για τη διακόσμηση, δημιουργούν ένα παιχνιδιάρικο οπτικό εφέ μέσα στο δωμάτιο και ταιριάζουν απόλυτα με τον αρχικό νεροχύτη της στήλης, τα πλακάκια με το μετρό και την ξυλόγλυπτη διακόσμηση τοίχων. Με τις όμορφες γωνίες του, τα πλακάκια του μετρό διακοσμούν τώρα τους τοίχους της μπανιέρας με έναν κομψό και διαχρονικό τρόπο.
Για να αναβιώσει το στυλ ρετρό, ο διακοσμητής εσωτερικών χώρων επέλεξε να εγκαταστήσει έπιπλα που δεν είναι αφιερωμένα στο μπάνιο, όπως η κονσόλα Neo Gustavian, η διακόσμηση τοίχων σε ξυλόγλυπτο ξύλο και το μικρό σκαμνί. Αυτά επιλέχθηκαν για να αγκυροβολήσουν το κομμάτι στην εποχή του διατηρώντας τα απομεινάρια της δεκαετίας του 1930. Στην έγχρωμη πλευρά, η Céline Pansieri ευνοούσε μια αρκετά μαλακή και ουδέτερη χρωματισμένη αρμονία με γκρι μπλε, συνοδευόμενη από καστανά και καφέ χρώματα. Τα λουλούδια και τα αξεσουάρ από βαμβάκι τονίζουν αυτό το εκλεπτυσμένο ντεκόρ που μεταμορφώνεται σε ένα ζεστό μέρος για να ζήσετε.
Céline Pansieri, σχεδιαστής χώρων και εσωτερικός διακοσμητής



Σχόλια:

  1. Mezilmaran

    Congratulations, the brilliant idea

  2. Costin

    Παρεμπιπτόντως, αυτή η αξιοσημείωτη ιδέα είναι απαραίτητη

  3. Modal

    Αυτή η πολύ καλή σκέψη θα έρθει χρήσιμη.

  4. Niu

    Χτυπάς το σημάδι. Μου φαίνεται εξαιρετική σκέψη. Συμφωνώ μαζί σου.

  5. Dijar

    the Excellent and timely answer.



Γράψε ένα μήνυμα