Σχόλια

Πριν / Μετά: Δημιουργία σκιασμένου υπαίθριου χώρου

Πριν / Μετά: Δημιουργία σκιασμένου υπαίθριου χώρου

Δεν είναι πάντα εύκολο να απολαύσετε τον κήπο σας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει πολύ ψηλά και οι ακτίνες του ήλιου γίνονται επιθετικές. Αυτό ισχύει για αυτό το όμορφο εξοχικό σπίτι, του οποίου ο κήπος δεν έχει σκιασμένο χώρο: οι ιδιοκτήτες που επιθυμούν να ξανασκεφτούν τη διάταξή του στο σύνολό του, κάλεσαν το εξωτερικό γραφείο σχεδιασμού Slowgarden να φανταστεί ένα χώρο προστατευμένο από το ηλιοφάνεια, αφιερωμένη στη χαλάρωση και τα γεύματα. Μια πραγματική πρόσθετη "αίθουσα", μια μεγάλη πέργκολα παραγγελία δημιουργήθηκε σε λίγες εβδομάδες: χαιρετίζει τώρα την οικογένεια και τους φίλους για χαρούμενες και ευχάριστες στιγμές της κοινής χρήσης!

Αλλάξτε τον κήπο από το Α στο Ζ


προτού : ο κήπος έχει μείνει σχεδόν άγρια, με τα φυτά να αναπτύσσονται αναρχικά. Εκτός από το όμορφο πέτρινο τοίχο που χωρίζει την πλευρά του κήπου από την περιοχή της πισίνας, δεν έχουν γίνει αλλαγές. Το σύνολο είναι συγκεχυμένο και δεν ωφελείται από σκιασμένο χώρο απαραίτητο για υπαίθρια τραπεζαρία.
μετά : Οι ιδιοκτήτες θέλουν να δώσουν μια ψυχή σε αυτόν τον μεγάλο κήπο που γειτνιάζει με το σπίτι τους. Αφού υπέβαλαν τις διαφορετικές επιθυμίες τους στους αρχιτέκτονες του πρακτορείου Slowgarden, προτείνουν την εγκατάσταση μιας ξύλινης πέργκολας που θα οριοθετεί την τραπεζαρία. Αυτή η μεγάλη υπαίθρια τραπεζαρία προορίζεται για μεγάλα τραπέζια που αγαπούν οι ιδιοκτήτες, αλλά και για ξεκούραστα απογεύματα αφιερωμένα στην ανάγνωση και ανάπαυση.

Εξατομικευμένη εργασία


Εξειδικευμένο σε εξωτερικούς χώρους, το γραφείο σχεδιασμού Slowgarden έχει πλήρη επίγνωση των περιορισμών που συνδέονται με το ακανόνιστο έδαφος και γνωρίζει πώς να αξιοποιήσει στο έπακρο το υπάρχον περιβάλλον, φυσικό ή κατασκευασμένο. Έτσι, οι αρχιτέκτονες της υπηρεσίας της Μασσαλίας αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν τους τοίχους γύρω από τον κήπο για να οριοθετήσουν τα θεμέλια της ξύλινης βεράντας. Ο τελευταίος τοποθετείται ελαφρά σε ύψος, έτσι ώστε το νερό να μπορεί να εκκενωθεί χωρίς εμπόδιο όταν βρέχει. Πάνω από ένα μεγάλο μπεζ καμβά που είναι διατεταγμένο σε κλιμακωτές σειρές, η ταράτσα προστατεύεται από τις ακτίνες του ήλιου ενώ παραμένει ανοικτή στον κήπο. Τα δέντρα που γειτνιάζουν με τους τοίχους διατηρούνται για να ενισχύσουν τη σκιά πάνω από την πέργκολα και να βοηθήσουν στην εξάπλωση μιας φρέσκιας και φυτικής ατμόσφαιρας.

Προσαρμόστε τα έπιπλα στο υπάρχον περιβάλλον



Όλα τα στοιχεία επίπλων έγιναν από τον οργανισμό, σύμφωνα με τις επιθυμίες των ιδιοκτητών. Ήθελαν ένα μεγάλο τραπέζι για να φιλοξενήσουν οικογένεια και φίλους κατά τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες. Το σετ τραπέζι / πάγκο έχει σχεδιαστεί εξ ολοκλήρου από ξύλο και φαίνεται να ανυψώνεται από το έδαφος σαν να έχει μαγεία. Αυτή η υπέροχη τραπεζαρία - η οποία μπορεί να φιλοξενήσει έως και 12 άτομα - είναι γεμάτη με αναρτήσεις από άχυρο που δίνουν στην πέργκολα μια πολύ φυσική πινελιά. Το στυλ Zen συμπληρώνεται από κρεμαστό κρεβάτι που προσκαλεί έναν υπνάκο, του οποίου το στρώμα έχει σχεδιαστεί ειδικά για να αντέχει τον καιρό και να παραμείνει έξω όλο το χρόνο.

Ένας φιλικός χώρος στη μέση του πλούσιου πρασίνου


Ο κήπος είναι πλέον δομημένος και παρέχει στους ιδιοκτήτες μια πραγματική σκιασμένη περιοχή που ευνοεί τη χαλάρωση. Η στρατηγική του θέση μεταξύ του σπιτιού και της πισίνας επιτρέπει στους κατοίκους να καταφύγουν σε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και να απολαύσουν τον κήπο 100%! Slowgarden